ZAŠTITNA OGRADA SRMA

Zaštitna ograda se sastoji od metalnih ogradnih panela sa reflektujućim površinama, spojnih elemenata i krova od PVC materijala u ociji tipa K. Koristi se kod izvođenja radova na otvorenim kablovskim oknima (šahtovima), šahtovima komunalnih i drugih instalacija, kod ozvođenja radova na otvorenom rovu i svim situacijama kada je potrebno radni prostor zaštititi i vidno obilježiti.

Zaštitna ograda je antikorozivno zaštićena kvalitetnom trajnom bojom, čvrste je konstrukcije i može se rastavljati i sklapati u svim vremenskim i gradilišnim uvjetima. Ograda se može isporučiti tipski u kombinaciji ZOS-4 (četiri panela), ZOS-8 (osam panela), ZOS-4K (četiri panela i krov), ZOS-8K (osam panela i krov) ali po zahtjevu kupca i krajnjeg korisnika i u svim drugim tehničkim izvedivim kombinacijama,
Opcija 4K i 8K je vrlo praktična konstrukcija kada je potrebna zaštita radnika i predmeta rada od meteorolopkih uvjeta (padavina i UV zraka). Po posebnoj narudžbi zaštitna ograda se može isporučiti sa logotipom krajnjeg korisnika čime se omogućuje promocija izvođača ili vlasnika infrastrukture i zaštita od krađe.

Slični proizvodi