O NAMA

Upoznajte nas i ono što radimo najbolje!

SRMA D.O.O.

Ne kaže se uzalud: “Ako ne znaš gdje želiš otići, nijedan te put tamo neće odvesti!” Vizija i misija, naša su karta puta do uspjeha.
Vizija firme Srma d.o.o. je biti moderna, fleksibilna, učinkovita i inovativna firma koja je poznata po kvalitetu svojih proizvoda, profesionalnim pristupom, te zadovoljstvu naših klijenata.
Gradimo, razvijamo i unapređujemo dugoročne odnose s našim klijentima i potrošačima – brzo, kvalitetno i pouzdano udovoljavamo svim zahtjevima i sve što radimo posvećeno je zadovoljstvu naših klijenata.

Srma d.o.o., jedna je od firmi koja bilježi uspješan rast i razvoj. Unaprjeđenjem usluge i proizvoda ova se firma nastoji nametnuti potencijalnim partnerima i kupcima, ali i zadržati visoku razinu zadovoljstva koje uživa kod svojih stalnih poslovnih partnera. SRMA posjeduje više potvrda o kvaliteti proizvoda i usluga, a menadžment firme najviše se ponosi certifikatom za kvalitetu poslovanja ISO 9001. Njemački certifikat TÜV potvrđuje da je kvalitet proizvoda ove firme na visokoj razini. Upravo zbog usklađenosti proizvoda i usluge s visokim europskim standardima.

Naši zaposlenici ključ su našeg uspjeha! Srma d.o.o. podržava saradnju i timski rad na svim razinama u cilju izmjene znanja, iskustva i pronalaženja najnovijih poslovnih rješenja. Firma potiče kodeks etike u poslovanju.

Ponosimo se zadovoljstvom naših klijenata!

CERTIFIKATI